VIP-ARRANGEMENT

Eén van de grootste Under de Toer-projecten van LF2018 speelt zich af in Goutum en heeft alles te maken mét: SC Cambuur. De onverwachte verbinding tussen voetbal en religie staat centraal. Waarom hangt het SC Cambuur-hert prominent in de Agneskerk op de terp in Goutum? “Zijn jullie ook Cambuurfan?” Vroeg Gerriet (de jongen die model staat in het campagnebeeld én fervent Cambuur-liefhebber) aan de dominee tijdens een rondleiding met zijn klas door de kerk een aantal jaren terug. Niet wetende dat zijn vraag de aanzet zou zijn voor deze voorstelling! Het heilige hert van Cambuur is een sprankelend verhaal over roots, religie en voetbal onder de toren van Goutum.

Bezoek tussen 10 en 24 juni één van de tien voorstellingen die worden opgevoerd in een bijzondere setting in en rondom de Agneskerk in Goutum. SC Cambuur en Cambuur Verbindt zijn volop bij dit project betrokken.

Ook hier wilt u natuurlijk 1e rang zitten! Boek snel uw VIP-Arrangement en neem contact op met Henk de Vries via: vries33@xs4all.nl of bel 06-53 11 60 38.
Eerst meer weten? Kijk dan op www.skoftenskiep.nl voor alle informatie over deze wervelende locatie-theatervoorstelling.

Het arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst door host met koffie/thee met petitfour in Dorpshuis Ien & Mien (minimaal 30 minuten voor aanvang van de voorstelling)

 

  • VIP-gereserveerde stoelen met kleedjes/kussentjes en eventuele regenbescherming.

 

  • Na de voorstelling speciale uitleg in de kerk door host rondom rode hert in de kerk.

 

  • Nazit met drankje + bittergarnituur in Dorpshuis Ien & Mien en Meet and Greet met de acteurs.

 

Kaarten kosten € 70,- per persoon (excl. 6% BTW)

De meeropbrengst van uw VIP-kaart wordt in het project geïnvesteerd

Per avond zijn maximaal 10 VIP-kaarten beschikbaar (minimale afname 5 kaarten)